fbpx

Реферальні програми та кеш-бек для мандрівників

Хто не любить заощадити там, де це зробити просто? А у подорожах ми зазвичай лише витрачаємо… але не усі! Я не люблю відмовляти собі у зручних та приємних речах, тому завжди використовую реферальні програми для мандрівників та сайти з кеш-беком. 
Розповім про кілька корисних сайтів та посилань, за допомогою яких можна зекономити, готуючи свою подорож:


💰 Airbnb

Сайт з орендою житла теж дає бонуси за реєстрацію новим рефералам. Тут сума залежить від бронювання, в мене були бонуси 5 євро, а були й 40! Непогано, чи не так? Якщо ви досі не маєте профілю на Airbnb та плануєте подорож протягом наступного року – ось ваш шанс. Можна завести, звичайно, і новий профіль для подорожей для отримання бонусів. Але я б радила розвивати один акаунт, збирати відгуки у хостів та не забувати писати відгуки. 

💰 Drimsim

Це картка з номером, який працює в 190 країнах світу. Звичайно, можна кожного разу купляти місцеву картку для мобільного інтернету та дзвінків, юзати вай-фай чи власний номер з роумінгом. Але мати Drimsim мені зручніше та вигідніше, а їх онлайн-підтримка дуже адекватна та оперативна. Якщо придбати картку за реферальним посиланням, то я і друг отримуємо 7 євро на рахунок після першого поповнення. Не пам’ятаю, коли останній раз поповнювала рахунок сама. 

💰 Uklon, Bolt, Uber
Майже всі вже мають акаунти у цих компаніях перевізників. Я люблю перші дві, звичайно, користуюся їх реферальними та бонусними програмами. У їх аплікаціях часто надають ваучери на першу поїздку, подарунки до свят та бонуси від рефералів, а також є можливість писати відгуки для покращення сервісів.

💰 Оmio

Пошук квитків на літаки, автобуси, потяги. Мій код запрошення для отримання 10 євро на перше бронювання – 8f0i6r8i4f4k

💰 LetyShops та Moneta 

Сайти з кешбеком за користування Booking.com, tickets.ua, Aliexpress, сайтів авіакомпаній та страхових компаній. Як це працює? Ви реєструєтесь за реферальним посиланням на сайті, через нього заходите на Буккінг, Тікест чи інший потрібний сайт за здійснюєте покупку. Деякий час ваша покупка перевіряється і на ваш рахунок на сайті повертаються гроші. Всі ці компанії по факту продають сайтам з кешбеком свою рекламу і ми отримуємо частину цього рекламного бюджету. Майте на увазі: реферальними посиланнями цих програм не можна спамити та використовувати їх для контекстної реклами. А от якщо надіслати посилання другу і він скористається їм протягом року після реєстрації – ви отримаєте 10% кешбеку і від них.

 
 ***
Якщо ви маєте власний досвід щодо теми та взагалі бажаєте поспілкуватися – залишайте коментарі, додавайте свої ідеї, досвід кожного є унікальним. І підписуйтесь на проект Snail Way у соцмережах: я ніколи не дублюю інформацію повністю, максимум буду анонсувати час від часу свої статті, тому підписуйтесь, щоб нічого не пропустити!     

Залишити відповідь