fbpx

5 ідей для класного літа у Дніпрі

Як минає ваше літо 2020, друзі? Для багатьох – трохи чи зовсім не так, як планувалося ще навесні. Фокус подорожей переведено на внутрішній туризм, а багато хто не може поїхати з міста довше, ніж на вихідні. Ми зібрали та протестували 5 ідей для класного літа у Дніпрі. Відпочивайте активно, красиво та різноманітно, на природі та разом друзями і родиною, дотримуючись правил безпеки.

 

Теплохід-ресторан “Felicita”

Певно, усі, хто живе у місті з рікою ходили на теплоході. В дитинстві. Або коли приїжджали друзі чи родичі з інших міст. Як щодо прогулки для власного задоволення? Захід сонця, тиха приємна музика, коктейль – то що треба після напруженого робочого тижня.

А ще можна орендувати теплоход для якоїсь події чи приватной прогулянки великою компанією, для цього телефонуйте та узгоджуйте ціни і можливе меню.

Де? 👉 вул. Січеславська Набережна, 29г, причал праворуч від центрального моста, ліворуч від пам’ятника “Юність Дніпра”


Як? 👉Телефон для бронювання: 067 007 02 03
Вт-пт:  16:30, 18:30, 20:30
Сб-нд: 14:00, 16:00, 18:00, 20:00

Скільки? 👉 100 грн квиток. Працює ресторація, з меню можна ознайомитися на сайті 

Яхта чи катер 

Довгі роки ми чомусь вважали, що яхта чи катер, це дуууже дорого і взагалі з іншого світу. А потім подивилися на сайт з варіантами і зрозуміли, що якщо збереться компанія 5-6 людей, то це буде навіть не доступно, а бюджетно.

Частіше за все аренда від 2 годин. З власного досвіду скажу, що 2-3 години достатньо для відчути все щастя від такої прогулянки, випити бокал ігристого, влаштувати фотосесію, помилуватися на закат сонця і навіть засмагнути 😉

На що варто звернути увагу при виборі яхти? Майже як при виборі готелю: на актуальні фото та на відгуки інших відвідувачів. І уважно читайте умови, усі лодочки, капітани та замовники різні. Комусь обов’язково потрібна каюта та туалет на борту, комусь ідеальна чистота, комусь музика, а для когось інклюзивність – такі варіанти теж можна знайти.

Обов’язково беріть з собою камеру чи фотографа, такі події 100% варто зберегти на фото. Нагадаю, що у Дніпрі можна звернутися до мене: люблю, практикую, все роблю в обговоренні строки, вмію бути непомітно та зробити красиво та легко.

 

Каяки та SUP-борди

Для тих, хто хоче бути ще ближче до води – каяки та сапи – це новий рівень свободи. Якщо ви вже пробували, то знаєте про що мова. А якщо ні – то ми вам заздримо, бо попереду у вам крутий новий досвід!

У Дніпрі є кілька місць з прокатом, груповими прогулянками, можливістю індивідувального навчання. Ми радимо починати з каяків, хоча взагалі то каяки та сап-борди – це дуже різні відчуття. Меньше ніж за годину ви вже будете впевнено себе почувати і отримаєте купу вражень. Головне – розраховувати свої сили і йти одразу у кількаденний похід. 2-3 години – оптимально для першого разу. А ще круто приєднатися до екскурсії на каяках чи спробувати йогу на su-бордах!

Обов’язково беріть з собою перчатки на каяк та герметичний мішок крізь! Їх можна орендувати там де й човни.

Де? 👉 Travel kayak та SUPstation, є станції і на Червоному Камені, і у центрі на Монастирському та поруч, і на Перемозі, і на Лівому березі

Як? 👉 Краще за все обрати на сайті місце та зателефонувати і забронювати потрібну послугу та час

Скільки? 👉 Залежить від сезону, часу та умов використання. Перші самостійні проби, 2-3 години, будуть коштувати 170-350 грн.  

 

Ландшафтний парк Світлани Кульбашової

Для тих, хто любить доглянуту природу, парки та ботанічні сади це місце буде приємним відкриттям. Тому що воно одночасно і все вищезазначене, і дещо дуже особливе. Світлана Кульбашова ростить цей сад вже 20 років і головне тут – робота з формами, з поєднаннями різних матеріалів, з деталями і загальною картиною, яка складається з живого матеріалу.

Місце підійде як для просто прогулянки, так і для тематичного пікніку, дня народження, весільної фотосесії, маленького тімбілдінгу чи творчої колаборації. В серпні тут проводиться P.os.pelov – fest і якщо комусь потрібен особливий привід побачити круте і зробити важливе – це той самий шанс.

Де? 👉 с. Військове, Дніпропетровська область. Ландшафтный парк Светланы Кульбашной в пос. Войсковое відкритий у з квітня по листопад, з 10 до 19. Вихідні – понеділок, вівторок

Як? 👉 телефонуйте до пані Світлани 067 637 39 39 і домовляйтеся про час візиту

Скільки? 👉 Екскурсія 100 грн з людини, діти безкоштовно
Відпочинок з мангалом та столиком 👉 200 грн з людини

 

Парк-готель “Золотий пляж”

Певно, у кожно є улюблені місця, куди класно можно поїхати на вихідні чи влаштувати маленьку відпустку серед тижня. Ми цього року відкрили для себе і рекомендуємо “Золотий пляж” у Орловщині.

🏖  7 га лісу, найбільший піщаний пляж Орловщини, місця під купання та під рибалку. 2 корпуси та 4 будиночки для родин чи маленьких компаній, інтер’єри в стилі прованс. Місця на активних ігор, дитяча площадка, альтанки, фотогенічні куточки.
🏖 Прокат катамаранів, каяків, сабів та велосипедів. Ріка така тиха, що особисто я плавала пару годин зранку та ввечері.
🏖 Тут немає дискотеки, караоке та гостей з магнітолами. А також фрі-алкоголь місце
🏖 Це вегетаріанське місце. В готелі працює ресторан, але м’ясного там немає. Але ви можете приготувати шашлик у мангальній зоні чи м’ясо на кухні свого номера.
🏖 Важливо для фрілансерів: вайфай у будинках і майже крізь по території. І робочий стіл із зручним кріслом
🏖 Чого не вистачало особисто мені: туалету поруч з пляжем, він у адміністративному корпусі. Ну і заборона перебування з тваринами – пункт, про який треба пам’ятати.

 

Де? 👉 п. Орловщина, Дніпропетровська область, б/в Золотий пляж, вул. Лісова, 10

Як? 👉 +38(050)041-54-48, +38(096)404-83-11 goldenbeach.dp@gmail.com

Скільки? 👉 Номери від 1450 до 2750 грн. на добу⠀

👉Денне перебування. 500 грн. (діти до 14 – безкоштовно) на депозит для розрахунку у ресторані та за оренду каяків та велосипедів

Залишити відповідь