fbpx

WalQlike – мобільний додаток для міських квестів

Ми вже розповідали вам про наше співробітництво з телеграм-ботом UnexploredCity та аудіо-гідом WayMe. Сьогодні хочемо розповісти ще про один мобільний додаток для прогулянок містом WalQlike.

На жаль, поки що вдалося протестувати лише один квест і вони поки що існують лише для Києва і Львова, де я і так непогано орієнтуюся:) Я була б захваті, якщо б квести з’явилися і для інших міст, особливо тих, в яких я не бувала.

У додатка дуже зручний інтерфейс, я жодного разу не підвисла і не задумалася, а що ж далі натискати. Дизайн гарний, тексти приємні і грамотні. Я тестувала поки що лише один квест Подолом, і для мене завдання були дуже легкі, я б із задоволенням виконала щось більш складне.

Я обрала квест “Історії сивого Подолу”, який розрахований на 140 хвилин і має 11 об’єктів.

Тобі дають короткий опис, стартову і кінцеву точку, і чекають поки ти прийдеш до першої локації.

Ти не можеш отримати ані інформацію по об’єкту, ані завдання, поки не увійдеш в круг навколо необхідної тобі мітки. Натомість коли ти таки в нього потрапляєш, тобі приходить повідомлення з підказкою, що саме потрібно шукати.

Завдання різні: порахувати кількість елементів на будівлі, зробити селфі, написати назву якогось предмету. За неправильну відповідь – штраф (нараховуються зайві хвилини до твого загального часу виконання квесту).

В кінці найцікавіше, ачівки, місця і інші приємні бонуси!

Як я зрозуміла, у додатку також є можливість згенерувати квест самостійно під ваші параметри, теж прикольна фіча.

Загалом враження від додатку приємні, єдиний мінус для мене – досить легкі завдання, але треба спробувати інші квести і не в Києві. Всім раджу, особливо поки безкоштовно, бо потім може стати і платно (я думаю, розробники розглядають таку можливість монетизації.

А поки що ось вам фото, які я зробила, поки тестувала додаток. Всім Поділ!

Залишити відповідь