fbpx

Маршрут від Львова до Свіржа

Як ніколи цінні дні та години, коли ми можемо просто жити єдине своє життя так, як хотілося б: спокійно працювати та відпочивати, бути з близькими, спілкуватися, подорожувати.

Автомобільна подорож на вікенд поруч зі Львовом: Старе Село – Звенигород – Казкові Поля – Парк3020 – замок у Свіржі – панорама у Гриніві відбулася завдяки боженькам ЗСУ.  Ми проїхалися віл Львова до Свіржа, відвідали десяток крутих місць і створили цей гайд – перший, з лютого 2022.

Ідеальний ритм – повні вихідні. Зупинитися можна у Львові, а можна обрати з одну з численних садиб за містом. Приготуйте їжу для пікніків, попереду купа чудових локацій!

Максимум година від Львові на авто і…

Старе Село – залишки цитаделі XVII століття, збудованої Костянтином Острожським. Вражаючий масштаб, збереглися стіни та деякі вежі.

️ Доступ вільний

 

Звенигород – давньоруське місто, старше за Львів на 200 років, було зруйновано Батиєм. Відвідайте музей та скористайтеся окулярами VR, аби побачити вулиці, церкви, інтер’єри будинків одній з перших княжих столиць Прикарпаття.

️️ 70 грн

 

 

“Казкові поля” біля с. Стрілки – парк відпочинку, насолода красою квітів та ландшафтами Опілля. Лаванда, гортензії, чудові фотозони.

️️ 60 грн

PARK3020 – перший в Україні музей сучасного мистецтва просто неба, маст візіт!

️️ 200 грн, дуже раджу приєднатись до екскурсії парком, який постійно розширюється

 

Свірзький замок – живописна споруда біля ставу, одна з найінстаграмніших локацій Львівщині. Доступ в замок довгі роки був відсутній, але зараз в теплий сезон це можливо в складі груп. Неподалік можна оглянути млин ХІХ століття

 

Гора в Гриніві – оглядовий майданчик, захід сонця та панорами

 

Зберігайте та мандруйте, Україна прекрасна, переконуємося щомиті!

One thought on “Маршрут від Львова до Свіржа

Залишити відповідь