fbpx

Travel Box Dnipro – наша пригода у Дніпрі

Привіт! Ми – завзяті дівчата та хлопці, що мешкають у Дніпрі. Ми любимо гостей, гуляти з ними містом, знаємо потаємні куточки, маємо улюблені місця, де можна смачно поснідати, попрацювати чи поспілкуватися з друзями.

Рік тому ми вимріяли та створили Кавову мапу Дніпра з улюбленими кав’ярнями міста, а тепер хочемо подарувати вам Travel Box Dnipro – чарівну коробочку з пригодами.

 

Партнери та автори Travel Box Dnipro

Збірка мандрівок. Цікаві подорожі Україною, ідея та розробка проекту – http://ua-travels.in.ua
wayme, мобільний додаток та аудіо-тури Дніпром https://www.wayme.tours/ua
Настя Святелик, авторка листівок про Дніпро – https://www.facebook.com/nastia.sviatelyk

 

Що всередині?

А тепер – найцікавіше! У боксі на тебе чекає:

Гугл-мапа, на якій ми ретельно повідмічали смачні місця, місця, що надихають та місця, що вражають. Кав’ярні та бари, театри та галереї, стріт-арт, таємні дворики та найгарніші точки, де ти можеш зробити фото на згадку про справжній, різноманітний, яскравий Дніпро!

Прогулянка з другом. Так-так! Він візьме тебе за руку та проведе одним з улюблених маршрутів містом. Дружній голос у  навушниках буде лунати тихо чи гучно, ви зупинитесь там, де тобі захочеться і він звичайно, розповість найцікавіше, що знає.

Квест. Ти сам, чи з друзями, чи з дітьми, відшукаєш місця та речі, про які навіть не здогадувався! А потім зможеш перевірити себе та знайти відповіді на загадки.

Чек-лист справ, які необхідно зробити у Дніпрі. Привітатися з Маленьким Принцем, побачити космічні ракети, проїхатися на ретро-трамваї, порахувати гномиків чи відвідати таємний катеринославський дворик? Все просто: ми пропонуємо ідеї – ти обираєш те, що до вподоби. А може виникне бажання зробити все-все? Головне – нудно не буде 😉

Поштова листівка. Справжня, паперова, мальована, унікальна! Звичайно, про Дніпро. А ще художні марки з видами Дніпра, петриківського розпису та інших місцевих пам’яток. Як давно ти робив це: писав на кольоровому клаптику паперу слова привітання, клав його до конверту, наліплював марки та відсилав другу, батькам, коханим чи друзям? Є шанс зробити це сьогодні!

Магніт. Ну а як же без сувеніра 😉 Жодних сіті-в’ю, лише крафт та фото на згадку з дніпровського таємного дворика!

 

Для кого ця коробочка?

Ти – гість, мандрівник, плануєш подорож до Дніпра? – Наша коробочка – саме те, що тобі потрібно!

Ти шукаєш подарунок собі, другу, колезі і хочеш подарувати не саме сувеніри, а враження, закохатися та закохати у Дніпро. Тебе цікавлять незвичні речі та незвичайні пригоди. Тоді ти не помилився, вони тут!

Ти – мешканець Дніпра і впевнений, що знаєш тут все? – Сподіваємось тебе здивують та потішать наші знахідки та ідеї для гарного відпочинку. А також будемо вдячні за поради і підказки. Давайте робити наше місто ще кращим, ще відомішим та привабливішим для всіх!

 

І де придбати Travel Box Dnipro?

Зараз є кілька варіантів:

зайти у Туристичний Інформаційний Центр м. Дніпро, що на площі Героїв Майдану
 чи турцентр “Риба Андрій” (Дніпро, вул. В.Великого, 13)
знайти на сайті UA-TRAVELS за посиланням
зв’язатися з нами у приватних повідомленнях на сторінці проекту у Facebook 
  а також замовити Travel Box Dnipro як подарунок-сюрприз другу, по пошті. Пишіть на адресу – uatravelsinua@gmail.com

 

Ціна питання?

Вартість нашої пригоди, якщо придбати Travel Box Dnipro на сайті 250 гривень. У інших точках продажу ціна може трохи відрізнятися.

Пишіть, замовляйте та скоріше вирушайте до пригод у Дніпрі! 

 

Залишити відповідь