fbpx

Місце зустрічі у Дніпрі: «Знайомий та незнайомий квартал»

Усі бажаючі познайомитися, поспілкуватися про місто та цікаво провести суботній день 20 травня 2017 ми чекаємо у Дніпрі на потужному краєзнавчому івенті під назвою  «Цей квартал»!

Саме у цей день «Цей квартал» можна буде, побачити, помацати, послухати, спробувати на смак! Планується вулична виставка, дві прогулянки кварталом від пана Валентина Старостіна, безліч цікавих розмов. Сувеніри, краєзнавчі книжки та благодійні матеріали очікуються від «Потоку часу. Дніпро», видавництва «Герда» і ось ми, UA-TRAVELS, долучаємось.

Що ми пропонуємо?

Не довго міркуючи, ми придумали мистецько-архітектурний квест для дітей та дорослих «Знайомий та незнайомий квартал» та проведемо його о 14:00, тож слідкуйте за подіями, реєструйтеся та приєднуйтесь!  За буде справжнє полювання за скарбами нашого міста і все, що вам потрібно – бути уважними до нього та його найменших деталей.

квартал

А ще на вас і нас чекають кава, чай та інші смачні приємності від «Чулана», з яким, хто пам’ятає, ми взимку створили “Кавову мапу Дніпра”. Меж іншім, залишки мап теж будуть, хто не встиг придбати – це шанс.

Місце зустрічі та старт усіх подій: Троїцька площа, 3, подвір’я «Арт-Квартири»
Початок – 11:00, фінал – 18:00

До зустрічі! Чекаємо на вас!

Залишити відповідь