fbpx

Dnipro Coffee Map – Кавова Мапа Дніпра

Привіт, друже!

Ми – Наталя і Оля, мешкаємо у Дніпрі, дуже любимо спілкуватися, добру каву та смаколики. У нас є для цього «потаємні» та затишні місця. До того ж, постійно робимо нові «кавові» відкриття. А ще ми нещодавно вимріяли та створили Dnipro Coffee Map – Кавову Мапу Дніпра, на яку нанесли ті заклади, які вважаємо гідними уваги наших друзів і гостей міста. А наша добра подруга Таня з Києва її намалювала.

dsc_4484_1

На нашій мапі відзначені дуже різні заклади.
Заклади для тих, хто працює в офісі й має лише хвилинку на філіжанку запашної кави, для тих, хто біжить по справах, але ніколи не відмовиться від «coffee to go», для тих, хто просто гуляє містом і відпочиває.
Для фрилансерів, великих компаній, закоханих, сімейних посиденьок.
Для гурманів і тих, хто цінує якісний фаст-фуд.

У кожного з 30 закладів на Dnipro Coffee Map є своя фірмова та найсмачніша страва. Ми запрошуємо вас прогулятися найкращими кав’ярнями в самому серці міста. Це буде цікава й смачна мандрівка, обіцяємо!

Якщо ти шукаєш подарунки на зимові свята, плануєш багато зустрічей і прогулянок на канікулах, чекаєш на гостей з інших міст або в тебе є друзі, що народилися узимку, Кавова Мапа Дніпра стане у нагоді й подарує незабутні враження.  А на весні ми ще щось вигадаємо!

dsc_4509_1

А що у конверті?

  • власне, мапа-гід. З адресами, розкладом роботи закладів у центрі Дніпра та рекомендаціями щодо найсмачнішого замовлення
  • картка-подарунок, яку ти протягом грудня 2016 та січня-лютого 2017 можеш обміняти на смаколик у закладі, що знайдеш на Dnipro Coffee Map
  • сюрприз 😉

І де придбати?

  • на сайті UA-TRAVELS за посиланням
  • написавши нам у приватні повідомлення на сторінці проекту – https://www.facebook.com/Dniprocoffeemap/
  • у Арт-Квартирі, завітавши до Чуланчика (Адреса: м.Дніпро, пл. Троїцька, 3-1. Працює у вт-чт 13:00-23:00, пт-сб 17:00-03:00, нд 15:00-23:00)
  • а також замовити Кавову мапу Дніпра як подарунок-сюрприз другу, по пошті у будь якій куточек України! Пишіть на адресу – uatravelsinua@gmail.com

Шановні ресторатори, приєднуйтесь, подаруймо нашим гостям шанс ще краще дізнатися про смачні місця Дніпра! 😉

Вартість Dnipro Coffee Map – Кавової Мапи Дніпра дорівнює вартості філіжанки кави – 30 грн!

Залишити відповідь